Spannende geschiedenis Arrangement - Fletcher Hotel Erica

Midden in de bossen van Berg en Dal en slechts enkele kilometers verwijderd van het centrum van de bruisende stad Nijmegen bevindt zich het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Erica. Rondom het hotel liggen diverse wandel- en fietsroutes die u leiden langs de mooiste natuurplekjes van het Rijk van Nijmegen en tal van Romeinse overblijfselen.

Mist u hier juist de drukte van de stad, dan bent u binnen vijf minuten in het bruisende stadshart van Nijmegen. Deze stad biedt genoeg mogelijkheden. U kunt hier bijvoorbeeld verschillende musea bezoeken, tal van monumenten bezichtigen, gezellig winkelen of heerlijk ontspannen op één van de vele terrassen. Eenmaal per jaar vindt er in het stadcentrum een Romeins festival plaats. Het centrum is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Hotel-Restaurant Erica is gevestigd in een oorspronkelijk landhuis met hotelkamers die een prachtig uitzicht bieden op de bosrijke omgeving. Alle ingrediënten om tot rust te komen of om gewoon even heerlijk te ontspannen zijn aanwezig. Het hotel beschikt over diverse faciliteiten, waaronder het sfeervolle Frans georiënteerde Villa Restaurant, een overdekt zwembad en sauna.

Inbegrepen in het arrangement: 

-          Ontvangst met welkomstdrankje
-          2 x overnachting
-          2 x uitgebreid ontbijtbuffet
-          1 x luxe 2-gangen diner op de dag van aankomst
-          Entree kaartje voor het Bevrijdingsmuseum
-          25% korting voor een entree kaartje voor het Museum het Valkhof
-          Informatiepakketje van omgeving en diverse fiets- en wandelroutes
-          Gratis WiFi
-          Gratis parkeren

Arrangement
Evenementen

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Wij hebben een aantal grote en interessante evenementen voor je geselecteerd. Evenementen op imposante kastelen of bijvoorbeeld wandeltochten door deze prachtige provincie.

Bekijk de evenementenagenda.

Routes

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Wij hebben de mooiste, leukste en meest spannende routes voor je geselecteerd. Routes langs grafheuvels, moordkruizen en imposante kastelen.

Bekijk alle routes.

Legenda