Ghostwalk Nijmegen - onestopworkshop.nl

Onestopworkshop.nl presenteert: De Ghostwalk van Nijmegen. Zoals de naam het al doet vermoeden is de Ghostwalk Nijmegen een wandeling door het oude centrum van Nijmegen waarbij onze spookgids u vertelt over de volksverhalen en legendes die horen bij de verschillende historische locaties in de oudste stad van Nederland. Geen saaie wandeling maar een spannende tocht die je met enige regelmaat de koude rillingen over je rug zal bezorgen.

Laat je omverblazen door onze spookgids met zijn spookachtige en mysterieuze verhalen over de zwarte bladzijdes in de geschiedenis van Nijmegen. One Stop Workshop aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toekomstige nachtmerries, of het tijdelijk of permanent verliezen van de controle over de blaas.

Inbegrepen in het arrangement:
-
Arrangement 1: een Ghostwalk
- Arrangement 2:een Ghostwalk inclusief een aantal consumpties halverwege of na afloop
- Arrangement 3: een Ghostwalk, inclusief een diner. Informeer naar de mogelijkheden
- Arrangement 4: een Ghostwalk inclusief een aantal consumpties halverwege of na afloop en een diner. Informeer naar de mogelijkheden   

Arrangement
Duur 1-5 uur
Prijs €10,-
Organisatie onestopworkshop.nl
Telefoonnummer 024 - 845 76 65
E-mailadres t.gommers@1sw.nl
Evenementen

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Wij hebben een aantal grote en interessante evenementen voor je geselecteerd. Evenementen op imposante kastelen of bijvoorbeeld wandeltochten door deze prachtige provincie.

Bekijk de evenementenagenda.

Routes

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Wij hebben de mooiste, leukste en meest spannende routes voor je geselecteerd. Routes langs grafheuvels, moordkruizen en imposante kastelen.

Bekijk alle routes.

Legenda