Buitenplaatsconcert Huis Verwolde

Vanuit de Oranjerie van het statige huis Verwolde heten Johan Langelaar en Niels Bijl u welkom. Met uitzicht op de prachtige tuinen wordt u verwend met Culi-Vino en de klanken van een prachtig strijkkwartet. Later op de avond wordt u volledig in stijl door de baron en baronnes van huis Verwolde meegenomen door alle vertrekken van hun dierbare huis, waar u in alle belangrijke ruimtes mini-concerten zult horen van de hele strijkersfamilie.

Buitenplaatsconcerten is een muzikaal culinair vineus concept gericht op de ambiance van de Buitenplaats en het seizoen. JR Wijn en Spijs componeert samen met musicus Niels Bijl een prachtige avond, vol met muziek op hoog niveau onder het genot van 3 kleine gerechtjes danwel een grand parade d’amuse met 3 glazen bijpassende wijn. De concerten worden georganiseerd op bijzondere Buitenplaatsen in een huiselijke en informele sfeer, hetgeen ook impliceert dat u in contact bent met de musici.

Evenement
Van zaterdag 7 oktober 2017
Tijd 19:00
Arrangementen

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Hier staan een aantal arrangementen welke zijn samengesteld door hotels, restaurants en andere organisaties in Gelderland.

Bekijk alle arrangementen.

Routes

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Wij hebben de mooiste, leukste en meest spannende routes voor je geselecteerd. Routes langs grafheuvels, moordkruizen en imposante kastelen.

Bekijk alle routes.

Legenda