Fieldtrips van Grateful Generation Tours

In samenwerking met het Bevrijdingsmuseum organiseert Grateful Generation Tours zondag 8 oktober spannende fieldtrips in een authentieke Willy’s MB uit WO2 langs de slagvelden van Market Garden.

Op 17 september 1944 ging Operatie Market Garden van start, de grootste luchtlandingsoperatie ooit. Deze operatie had veel gevolgen voor de betrokken burgers en militairen, die vochten voor de vrijheid en het welbevinden van de Nederlanders.

Grateful Generation Tours verzorgt 8 oktober fieldtrips in een authentieke Willy’s MB uit WO2 (2 tot 3 personen) langs deze slagvelden van Market Garden. Het zijn korte tours van 30 minuten, voor jong en oud maar absoluut een must voor de jeugd. Ieder half uur doorlopend van 13.00-17.00 uur. 

Kosten: € 7,50  pp, alleen contant te betalen. Museumkaart niet geldig. Reserveren ter plekke op de dag zelf.

Evenement
Arrangementen

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Hier staan een aantal arrangementen welke zijn samengesteld door hotels, restaurants en andere organisaties in Gelderland.

Bekijk alle arrangementen.

Routes

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Wij hebben de mooiste, leukste en meest spannende routes voor je geselecteerd. Routes langs grafheuvels, moordkruizen en imposante kastelen.

Bekijk alle routes.

Legenda