Middeleeuws Riddertoernooi op Slot Loevestein

De ridders zitten klaar op hun paard, het publiek heeft zich om het toernooiveld verzameld. Wie steekt de ander met zijn lans, zodat de lans breekt? Is het een kwestie van geluk? Of komt er meer bij kijken? In de spannende finale kan iedereen zien welke ridder de hand van de gelukkige jonkvrouw wint.

Kijk op 21 en 22 oktober mee naar de voorbereidingen, demonstraties of doe zelf mee in een workshop tijdens het riddertoernooi op Slot Loevestein. Ook is er een kampement en kun je zien hoe ze vroeger in de middeleeuwen kookten. Het middeleeuwse riddertoernooi op Slot Loevestein is een weekend vol activiteiten voor jong en oud!

 

Evenement
Van zaterdag 21 oktober 2017
Tot en met zondag 22 oktober 2017
Arrangementen

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Hier staan een aantal arrangementen welke zijn samengesteld door hotels, restaurants en andere organisaties in Gelderland.

Bekijk alle arrangementen.

Routes

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Wij hebben de mooiste, leukste en meest spannende routes voor je geselecteerd. Routes langs grafheuvels, moordkruizen en imposante kastelen.

Bekijk alle routes.

Legenda