Prinsessen en Jonkers

De kinderen gaan met de gouvernante het huis door en ervaren hoe de adel leefde. Ze leren een sierlijke buiging maken, statig lopen en deftig drinken. De meisjes gaan zich schminken als een deftige prinses en de jongens gedragen zich als een echte stoere prins. Iedereen mag verkleed als prinses, prins of jonker/ridder komen. Op de locatie zijn ook prinsessenjurkjes en jonkervestjes aanwezig. Bij de uitreiking van het prins(es)diploma krijgen de kinderen wat lekkers.

Extra informatie:
Deze activiteit is voor kinderen vanaf 5 jaar. Ouders nemen niet deel aan de workshop. Zij kunnen separaat met de volwassenenrondleiding het huis bezoeken of in de theeschenkerij van de rust genieten. Later is er een leuk fotomoment als de kinderen terugkomen in de theeschenkerij voor de versnapering en het diploma.

Evenement
Van woensdag 25 oktober 2017
Tijd 14:00
Arrangementen

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Hier staan een aantal arrangementen welke zijn samengesteld door hotels, restaurants en andere organisaties in Gelderland.

Bekijk alle arrangementen.

Routes

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Wij hebben de mooiste, leukste en meest spannende routes voor je geselecteerd. Routes langs grafheuvels, moordkruizen en imposante kastelen.

Bekijk alle routes.

Legenda