Op reis door de Gelderse geschiedenis

Fietsen en wandelen door de tijd

Routes

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Onderstaand hebben wij de mooiste, leukste en spannendste routes voor je geselecteerd. Routes langs grafheuvels, moordkruizen en imposante kastelen. Je kan de lijst met routes zelf filteren: op tijdlijn, regio of soort route. Heel veel plezier met het fietsen en wandelen door de Spannende Geschiedenis van Gelderland!

Een aantal routes zijn speciaal samengesteld langs Spannende Geschiedenis locaties. Deze routes zijn gebundeld in de app Spannende Geschiedenis routes. Gratis verkrijgbaar in de App store, de Google Play store en binnen de Beleef Routes app. Installeer de route met 1 druk op de knop en je hebt onderweg geen internet meer nodig. Volg de route en krijg alle informatie over de verborgen historische schatten in tekst, foto's en audio of video.

Routes
Filter op tijdlijn, regio of soort route
Alle routes worden getoond
Arrangementen

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Hier staan een aantal arrangementen welke zijn samengesteld door hotels, restaurants en andere organisaties in Gelderland.

Bekijk alle arrangementen.

Evenementen

Ga op reis door de Gelderse geschiedenis! Wij hebben een aantal grote en interessante evenementen voor je geselecteerd. Evenementen op imposante kastelen of bijvoorbeeld wandeltochten door deze prachtige provincie.

Bekijk de evenementenagenda.

Legenda